17.6.2019

Palkanlaskijalle töitä tarjolla Kauhavalla

Palkanlaskijalle töitä tarjolla Kauhavalla. Tykkäätkö työskennellä itsenäisesti, tiimin tuella, nykyaikaisilla ohjelmistoilla maatalousasiakkaitamme palvellen? Jos vastasit kyllä, hae meille töihin. Pääset kokonaisvaltaisesti vastaamaan asiakkaidemme palkkahallinnosta ja sen kehittämisestä.

Tilitoimisto Finanssila Oy on kasvuhakuinen maatiloihin ja maatilaosakeyhtiöihin erikoistunut tili- ja konsultointitoimisto. Palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella. Toimistomme sijaitsevat tällä hetkellä Kauhavalla ja Kalajoella ja Nivalassa. Huolehdimme asiakkaidemme puolesta heidän talousasioista ja helpotamme päivittäisiä taloushallinnan rutiineja. Toimimme asiakkaidemme konsultteina ohjaamassa heitä kohti kannattavampaa liiketoimintaa. Vuonna 2018 saavutimme 620 000 euron liikevaihdon ja tavoitteemme on kasvaa yhä edelleen.

Haemme palkanlaskijaa Kauhavan toimistolle hoitamaan asiakkaidemme palkanlaskennat osana asiakastiimiä. Tehtävästä suoriutuminen vaatii seuraavia taitoja.

  • Sinulla on kokemus palkkojen laskennasta
  • Sinulla on hyvät kommunikointitaidot
  • Haluat kehittyä palkkahallinnon asiantuntijana
  • Osaat toimia osana tiimiä hyödyntäen palkkahallinnon asiantuntemustasi
  • Olet suorittanut kaupallisen koulutuksen, esim. merkonomi/tradenomi
  • Tunnet työlainsäädännön
  • Et vierasta käyttää nykyaikaisia pilvipohjaisia taloushallinnon ohjelmistoja

Finanssila on avoin, innostava ja kehittymiseen kannustava työyhteisö. Ylläpidämme avointa keskustelukulttuuria ja kollegoiden tuki on helposti saatavillasi. Teemme töitä itsenäisesti yhdessä yrittäjämäisellä asenteella, joustaen tarvittaessa puolin ja toisin. Annamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi oman kiinnostuksesi mukaisesti.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen 14.7.2019 mennessä Elisalle elisa.nivukoski@finanssila.fi, puh. 040 836 2084. Tehtävän lisätiedustelut sähköpostilla tai puhelimella arkisin klo 15-16. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.