13.6.2019

Taloushallinnon asiantuntijalle töitä tarjolla Kauhavalla

Taloushallinnon asiantuntijalle töitä tarjolla Kauhavalla. Tykkäätkö työskennellä itsenäisesti, tiimin tuella, nykyaikaisilla ohjelmistoilla maatalousasiakkaitamme palvellen? Jos vastasit kyllä, hae meille töihin. Osaamisesi mukaan pääset kokonaisvaltaisesti vastaamaan asiakkaidemme taloushallinnosta.

Tilitoimisto Finanssila Oy on kasvuhakuinen maatiloihin ja maatilaosakeyhtiöihin erikoistunut tili- ja konsultointitoimisto. Palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella. Toimistomme sijaitsevat tällä hetkellä Kauhavalla ja Kalajoella ja Nivalassa. Huolehdimme asiakkaidemme puolesta heidän talousasioista ja helpotamme päivittäisiä taloushallinnan rutiineja. Toimimme asiakkaidemme konsultteina ohjaamassa heitä kohti kannattavampaa liiketoimintaa. Vuonna 2018 saavutimme 620 000 euron liikevaihdon ja tavoitteemme on kasvaa yhä edelleen.

Haemme taloushallinnon asiantuntijaa Kauhavan toimistolle hoitamaan konsultoivalla otteella maatila- ja maatilaosakeyhtiöasiakkaiden taloushallintoa osana asiakastiimiä. Tehtävästä suoriutuminen vaatii seuraavia taitoja.

  • Sinulla on useamman vuoden kokemus kirjanpito- ja tilinpäätöstyöstä
  • Sinulla on hyvät kommunikointitaidot
  • Olet kiinnostunut asiakkaidemme toimialasta ja haluat oppia tuntemaan sitä
  • Haluat kehittyä taloushallinnon asiantuntijana
  • Osaat toimia osana tiimiä hyödyntäen taloushallinnon asiantuntemustasi
  • Tunnet maatilatalouden tuloverolain ja elinkeinoverolain
  • Et vierasta käyttää nykyaikaisia pilvipohjaisia taloushallinnon ohjelmistoja

Finanssila on avoin, innostava ja kehittymiseen kannustava työyhteisö. Ylläpidämme avointa keskustelukulttuuria ja kollegoiden tuki on helposti saatavillasi. Teemme töitä itsenäisesti yhdessä yrittäjämäisellä asenteella, joustaen tarvittaessa puolin ja toisin. Annamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi oman kiinnostuksesi mukaisesti.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen 31.7.2019 mennessä Elisalle elisa.nivukoski@finanssila.fi, puh. 040 836 2084. Tehtävän lisätiedustelut sähköpostilla tai puhelimella arkisin klo 15-16. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.