7.5.2019

Taloushallinnon asiantuntijoille töitä tarjolla Kauhavalla ja Nivalassa

Taloushallinnon asiantuntijoille töitä tarjolla Kauhavalla ja Nivalassa. Tykkäätkö työskennellä itsenäisesti, tiimin tuella ja nykyaikaisilla ohjelmistoilla maatalousasiakkaita palvellen? Jos vastasit kyllä, hae meille töihin. Osaamisesi mukaan pääset kokonaisvaltaisesti vastaamaan asiakkaidemme taloushallinnosta.

Tilitoimisto Finanssila Oy on kasvuhakuinen maatiloihin ja maatilaosakeyhtiöihin erikoistunut tili- ja konsultointitoimisto. Palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella. Toimistomme sijaitsevat tällä hetkellä Kauhavalla, Kalajoella ja Nivalassa. Huolehdimme asiakkaidemme puolesta heidän talousasioista ja helpotamme päivittäisiä taloushallinnan rutiineja. Toimimme myös asiakkaidemme konsultteina ohjaamassa heitä kohti kannattavampaa liiketoimintaa. Vuonna 2018 saavutimme 620 000 euron liikevaihdon ja tavoitteemme on kasvaa yhä edelleen.

Haemme tiimiimme taloushallinnon asiantuntijoita hoitamaan konsultoivalla otteella maatila- ja maatilaosakeyhtiöasiakkaiden taloushallintoa Kauhavalla ja Nivalassa. Tehtävästä suoriutuminen vaatii seuraavia taitoja.

  • Olet kiinnostunut asiakkaidemme toimialasta ja haluat oppia tuntemaan sitä
  • Sinulla on hyvät kommunikointitaidot
  • Sinulla on useamman vuoden kokemus maatilan kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä
  • Tunnet maatilatalouden tuloverolain
  • Sinulla on osakeyhtiön suoriteperusteisen kirjanpidon ja tilinpäätöksen perustaidot hallussa
  • Sinulla on osakeyhtiön verotuksen perusteet hallussa
  • Sinulla on Microsoft Office -ohjelmien perustaidot
  • Et vierasta käyttää nykyaikaisia pilvipohjaisia taloushallinnon ohjelmistoja

Finanssila on avoin, innostava ja kehittymiseen kannustava työyhteisö. Ylläpidämme avointa keskustelukulttuuria ja kollegoiden tuki on helposti saatavillasi. Teemme töitä itsenäisesti yhdessä yrittäjämäisellä asenteella, joustaen tarvittaessa puolin ja toisin. Annamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi oman kiinnostuksesi mukaisesti.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen Elisalle elisa.nivukoski@finanssila.fi, puh. 040 836 2084. Tehtävän lisätiedustelut sähköpostilla tai puhelimella arkisin klo 15-16. Merkitse hakemukseesi haetko Kauhavan vai Nivalan paikkaa. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.