13.6.2019

Taloushallinnon johtavalle asiantuntijalle töitä tarjolla Nivalassa

Taloushallinnon johtavalle asiantuntijalle töitä tarjolla Nivalassa. Tykkäätkö toimia tiimin vetäjänä ja tehdä asiantuntijatyötä nykyaikaisilla ohjelmistoilla maatalousasiakkaitamme palvellen? Jos vastasit kyllä, hae meille töihin.

Tilitoimisto Finanssila Oy on kasvuhakuinen maatiloihin ja maatilaosakeyhtiöihin erikoistunut tili- ja konsultointitoimisto. Palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella. Toimistomme sijaitsevat tällä hetkellä Kauhavalla ja Kalajoella ja Nivalassa. Huolehdimme asiakkaidemme puolesta heidän talousasioista ja helpotamme päivittäisiä taloushallinnan rutiineja. Toimimme asiakkaidemme konsultteina ohjaamassa heitä kohti kannattavampaa liiketoimintaa. Vuonna 2018 saavutimme 620 000 euron liikevaihdon ja tavoitteemme on kasvaa yhä edelleen.

Haemme johtavaa taloushallinnon asiantuntijaa Nivalan toimistolle. Asiantuntijatyön ohella toimenkuvaan kuuluu asiakkuuksista ja Nivalan toimiston toiminnasta vastaaminen.

 

  • Olet tiimipelaaja ja valmis ottamaan vastuuta Nivalan toimiston toiminnasta
  • Sinulla on hyvät kommunikointitaidot
  • Sinulla on maataloustoimialan tuntemusta
  • Sinulla on useamman vuoden kokemus maatilan kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä
  • Sinulla on osakeyhtiön suoriteperusteisen kirjanpidon ja tilinpäätöksen perustaidot hallussa
  • Tunnet maatilatalouden tuloverolain ja elinkeinoverolain
  • Et vierasta käyttää nykyaikaisia pilvipohjaisia taloushallinnon ohjelmistoja

Finanssila on avoin, innostava ja kehittymiseen kannustava työyhteisö. Ylläpidämme avointa keskustelukulttuuria ja kollegoiden tuki on helposti saatavillasi. Teemme töitä itsenäisesti yhdessä yrittäjämäisellä asenteella, joustaen tarvittaessa puolin ja toisin. Annamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi oman kiinnostuksesi mukaisesti.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen 31.7.2019 mennessä Elisalle elisa.nivukoski@finanssila.fi, puh. 040 836 2084. Tehtävän lisätiedustelut sähköpostilla tai puhelimella arkisin klo 15-16. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.