22.6.2021

Etsitkö asiantuntevaa kumppania tukemaan maatilayrityksesi menestystä?

Etsitkö asiantuntevaa kumppania tukemaan maatilayrityksesi menestystä?

Mikä Finanssila?

Olemme maatilojen ja erityisesti maatilaosakeyhtiöiden taloushallintoon ja -suunnitteluun erikoistunut tilitoimisto. Henkilöstöllämme on vankka osaaminen maataloustoimialasta, joko maa- ja metsätalousalan tutkinto tai maatilatausta. Tiedämme ja tunnemme asiakkaidemme arjen.

Kasvutarinamme jatkuu ja meidät löytää nyt myös Loimaalta. Elina Alajoki on aloittanut Loimaan toimipaikan palvelupäällikkönä 1.6.2021. Toimiston avaamme Loimaalle syksyllä 2021. Olemme valmiita palvelemaan Lounais-Suomen maatilayrittäjiä.

Miksi maatilat tarvitsevat taloushallintoa ja -suunnittelua?

Maatalousbisneksen toimintaympäristö pysyy edelleen haasteellisena. Liitetoiminnan lainalaisuudet pätevät myös maatalousbisneksessä. Pärjätäkseen tällä alalla yrittäjän on osattava hallita yrityksensä taloutta. Talouden näkökulmasta virheellisiin päätöksiin on yhä vähemmän varaa. Pelkkä lakisääteisten asioiden (esim. alv, tilinpäätös) hoitaminen ei riitä. Päätöksenteon tueksi pitää olla käytettävissä ajantasaista tietoa yrityksen taloudesta.

Miten toteutamme maatilayritysten taloushallintoa- ja suunnittelua?

  • Pitkän tähtäimen suunnittelu Kehityssuunnitelman avulla
  • Arjen toimiva sähköinen taloushallinto
  • Maataloutta tunteva asiantuntijatiimi tukena
  • Talouden työkalupakki seurantaan ja ennustamiseen
  • Apua yrityksen muutostilanteissa (investointi, yhtiöittäminen, spv)

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä Elinaan tai Elisaan. Keskustellaan lisää asiakastarpeistasi. Haluamme auttaa maatilayritystäsi menestymään.


Elina Alajoki
Palvelupäällikkö, Loimaa
+358 50 386 3864


Elisa Nivukoski
Toimitusjohtaja, Kauhava
+358 40 836 2084