20.11.2017

Sähköistä – helpota arjen laskurutiineja maatilallasi

Olisi kiva tietää, paljonko minulla erääntyy laskuja ensi viikolla maksettavaksi tai seuraavalla viikolla tai ensi kuussa ja mikä se eläinluoton tilanne tänään onkaan? Mitenkähän aika taas riittäisi laskujen maksamiseen ja riittääkö rahat nyt ollenkaan kaikkiin näihin laskuihin?

Laskuihin, maksamiseen ja ylipäätään rahaan liittyvien kysymysten äärellä ollaankaan päivittäin. Kuukausittaisen ostolaskumäärän kasvaessa useisiin kymmeniin, myös niiden käsittely vie yhä enemmän aikaa.

Apuja yhteisestä sovelluksesta

Meidän viljelijöiden arkea helpottamaan on onneksi löydettävissä ratkaisu, jonka avulla kaikkiin edellä mainittuihin kysymyksiin voidaan löytää vastaus nopeasti ja sujuvasti. Tilitoimiston asiakastunnuksilla netin kautta Visma Fivaldi kirjanpito-ohjelmaan kirjautumalla löydän tämän tiedon äärelle helposti ja vaivattomasti.

Kassan hallinta ajantasaisen tiedon avulla

Ensimmäiseltä sivulta yhdestä ympyrästä näen kaikki erääntyvät laskut ja niiden määrät eri ajanjaksoilla. Ohjelmaan sähköisesti saapuneet laskut käyn tarkistamassa ja hyväksymällä muutamalla klikkauksella maksatukseen. Kirjanpidossa minulla on aina ajan tasalla esimerkiksi eläinluoton määrä ja kassan saldonkin näen halutessani päivittäin samasta näkymästä.

Yhteisen sovelluksen ja ajantasaisen taloustiedon avulla pystyn helpommin seuraamaan kassan riittävyyttä ja maksuvalmiutta. Kaiken säästyneen ajan voin käyttää sekä yritykseni että itseni kannalta paljon tärkeämpään ja merkityksellisempään tekemiseen.

Marja Kivioja, viljelijä, Toimistopäällikkö, Finanssila Oy