24.11.2021

Terveisiä Loimaalta

Terveisiä Loimaan toimistolta

Finanssila Oy:n uusi toimisto on avattu Loimaalle marraskuussa 2021.  Löydät meidät keskustasta Osuuspankin talosta. Uuden toimiston myötä olemme entistä paremmin valmiita palvelemaan maatilayrittäjiä myös Lounais- ja Etelä-Suomessa.

Loimaalla asiakkaita palvelee Elina, jolla on useamman vuoden kokemus maatilojen, myös maatilaosakeyhtiöiden, kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä. Elina sopii siis loistavasti Finanssilan tiimiin. Me Finanssilassa olemme keskittyneet maatilojen taloushallintoon ja -suunnitteluun. Henkilöstöllämme on vankka osaaminen maataloustoimialasta, joko maa- ja metsätalousalan tutkinto tai maatilatausta. Tiedämme ja tunnemme asiakkaidemme arjen. Haluamme auttaa maatilayritystäsi menestymään!

Elinan kuulumisia toimisatolta

Elinan työhön on kuulunut uuden toimipisteen käynnistämiseen liittyviä töitä. Remonttitöiden edistymisen valvominen, toimistokalusteiden tilaaminen ja jopa kokoaminen ovat olleet Elinan vastuulla. Nyt kun kaikki on valmista, on ilo toivottaa asiakkaat tervetulleiksi vierailemaan Finanssilan toimistolla myös Loimaalla.

On ollut ilo päästä palvelemaan Lounais-Suomen alueen maatilayrittäjiä. Elina on saanut tutustua mielenkiintoisiin ja hyvin erilaisiin yrityksiin syksyn aikana. Uusia asiakkaita on tullut mukavasti ja tarjouspyyntöjä tulee tasaiseen tahtiin. Jos tilitoimiston vaihto mietityttää, Elina kertoo mielellään lisää Finanssilan palveluista ja toiminnasta.

 

Elina Alajoki
palvelupäällikkö
Finanssila Oy