Talouden perustiedot
kasvun tukena.
Budjetoinnilla katse
tulevaan kasvuun.
Vahvaa talouden ja
tuotannon kokonais-
hallintaa

TALOUDEN TYÖKALUPAKKI

Talouden työkalupakista löytyy monipuolinen valikoima työkaluja talouden seurantaan, ennustamiseen ja suunnitteluun. Työkalupakki koostuu eritasoisista paketeista, joita asiakas voi ottaa käyttöönsä omien tarpeiden mukaan. Asiakas saa talouden seurantaa ja ennustamista helpottamaan kattavat ja selkeät talousraportit, joita analysoidaan yhdessä asiantuntijamme kanssa. Halutessaan palvelua voi laajentaa aina tilatason tarpeisiin räätälöityyn, jatkuvasti päivittyvään budjetointiin ja talouden ja tuotannon yhdistäviin tunnuslukuihin asti.

 

TALOUDEN PERUSTIEDOT KASVUN TUKENA.

Yritys tarvitsee menestyäkseen erinomaisen perustan ja ymmärryksen oman taloutensa tilasta. JUURI-paketti sisältää taloutesi perustiedot yhdessä paketissa, helposti omaksuttavassa ja selkeässä muodossa. JUURI sopii kaikille asiakkaille, niin pienemmille kuin suuremmillekin tiloille ja yrityksille.

JUURI-pakettiin sisältyy:

 • Talouden peruspaketti: mm. kuukausittainen ja kumulatiivinen liikevaihdon, tuloksen ja rahavarojen kehitys, käyttökate, kulurakenne, kannattavuuden tunnusluvut ja vertailut edelliseen tilikauteen visuaalisesti esitettynä. Luvut päivittyvät kirjanpidon valmistumisen mukaan.
 • Nykyaikainen, selainpohjainen ohjelma, jonka kautta pääset katsomaan omia tietojasi. Voit selata raportteja missä ja milloin haluat.
 • Asiantuntijan johdolla tunnusluvut käydään läpi ja analysoidaan kehitystä.

 

BUDJETOINNILLA KATSE TULEVAAN KASVUUN.

Kasvaakseen yrityksen on käännettävä katse olemassa olevan lisäksi myös tulevaan. TAIMI-paketti sisältää sekä JUURI-paketin tarjoamat selkeät talouden perusluvut että yhdessä laaditun budjetin seuraavalle tilikaudelle. TAIMI sopii erityisesti kehittyville maatiloille ja myös muille yrityksille tuotantosuunnasta tai yrityksen koosta riippumatta.

TAIMI-pakettiin sisältyy:

 • JUURI-paketin sisältämä talouden peruspaketti
 • Lisäksi:
  • Yhdessä tilan kanssa laadittu tulos-, tase- ja kassavirtabudjetti seuraavalle tilikaudelle.
  • Budjettipalaveri kerran vuodessa.
  • Asiantuntijan johdolla seurantapalaverit, joissa analysoidaan kehitystä.

 

VAHVAA TALOUDEN JA TUOTANNON KOKONAISHALLINTAA.

Kehittyvän tilan on menestyäkseen ymmärrettävä syvällisesti oma tuotantosuuntansa sekä hallittava talouden ja tuotannon kokonaisuus. VERSO-paketti sisältää sekä JUURI-paketin talouden perusluvut ja TAIMI-paketin budjetin, että näiden lisäksi tuotantosuuntakohtaiset tunnusluvut. VERSO-paketti auttaa yhdistämään talouden ja tuotannon tunnusluvut ja valjastamaan ne oman tilan kehittämiseen.

VERSO-pakettiin sisältyy:

 • JUURI-paketin sisältämä talouden peruspaketti
 • TAIMI-paketin sisältämä tilasi tuotantosuunnan mukaan räätälöity budjetti
 • Lisäksi:
  • Talouden ja tuotannon yhdistävät tunnusluvut tuotantosuuntakohtaisesti ja erikseen sovittaessa myös kustannuspaikkakohtaisesti.
  • Tarkan myynti- ja ostobudjetin yksikkötasolla.
  • Asiantuntijan johdolla seurantapalaverit, joissa analysoidaan kehitystä ja päivitetään tarvittaessa ennuste.

 

LATAA MALLIRAPORTIT.

  Jätä yhteystietosi ladataksesi tiedostot

  Minulle saa lähettää markkinointimateriaalia ja olen lukenut tietosuojaselosteenEn halua markkinointimateriaalia

  Tutustu Tilitoimisto Finanssila Oy:n Tietosuojaselosteeseen >>

   

   

  Blogi

  Terveisiä Loimaalta

  24.11.2021

  Terveisiä Loimaan toimistolta Finanssila Oy:n uusi toimisto on avattu Loimaalle marraskuussa 2021.  Löydät meidät keskustasta Osuuspankin talosta. Uuden toimiston myötä olemme entistä paremmin valmiita palvelemaan maatilayrittäjiä myös Lounais- ja Etelä-Suomessa. Loimaalla asiakkaita palvelee Elina, jolla on useamman vuoden kokemus maatilojen, myös maatilaosakeyhtiöiden, kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä. Elina sopii siis loistavasti Finanssilan tiimiin. Me Finanssilassa olemme keskittyneet … Continue reading Terveisiä Loimaalta

  Terveisiä Loimaalta